Expansió dels negocis take away

Una notícia publicada al 20 minutos ens reafirma que el negoci del menjar ràpid s’està convertint en una de les millors empreses a crear en època de crisis, ja que només entre 2010 i 2011 s’han obert 28 grans franquícies de tipus take away.
Segons asseguran des de la Asociación Española Multisectorial de Microempresas és un negoci en plena expansió.

Canvi de concepte del take away

Amb el temps, aquest mercat ha evolucionat i han sorgit negocis de tipus: vegetarians, italians, tailandesos, japonesos, de hot dogs i fins i tot de sucs recent espremuts.
Amb l’aparició d’aquests nous conceptes, el take away deixa de ser associat només al menjar ràpid i de mala qualitat, ja que actualment molts d’aquests negocis l’utilitzen per oferir productes de saludables, nutritius i de qualitat.

Captura de pantalla 2014-04-30 a la(s) 12.42.40

Tenint en compte aquest canvi de paradigma, Pick D Pack ofereix tot tipus de producte take away que satisfan les necessitats de totes aquestes noves tipologies de negoci. Caixes de noodles, gots de cafè, envasos biodegradables... i molts més articles que poden adquirir-se en format de paquets petits. Una característica important tenint en compte que, d’acord amb la notícia mencionada, els negocis més petits de take away acostumen a ser locals minúsculs (no més de 30 metres quadrats) i per tant no hi ha espai per grans emmagatzematges.